VAŠO IDEJO RAZVIJEMO V DELUJOČ PROTOTIP

Vašo idejo razvijemo v delujoč prototip. S programsko opremo Autodesk CAD oblikujemo in razvijamo mehanske dele (nosilci, šablone, ohišja …). Pri razvoju mehanskih delov si po potrebi pomagamo tudi z računalniškimi simulacijami in tako izboljšamo lastnosti izdelka ter zmanjšamo stroške materiala.

Za potrebe marketinga, patentnih risb ali tehnične dokumentacije vam pripravimo renderje, animacije in ustrezne risbe. Če gre za elektronsko napravo, pripravimo in sprogramiramo tudi elektroniko. Po potrebi razvijemo Windows, Android ali iOS aplikacijo, prek katere upravljate napravo. Pri razvoju upoštevamo skladnost z zahtevanimi standardi. Poleg vrhunske programske opreme imamo tudi lastne 3D-tiskalnike in CNC-stroj za obdelavo kovin, kar nam omogoča, da smo pri razvoju izdelkov zelo učinkoviti. S 3D-tiskom lahko ideje z računalnika čez noč spremenimo v izdelke, ki jih nato preizkusimo in po potrebi spremenimo.

 

Na ta način se razvoj in prototipiranje v vseh fazah do izdelave končnega izdelka nenehno izmenjujeta in izpolnjujeta. Poudarili bi, da je pri razvoju izdelka zelo pomembna komunikacija z naročnikom, saj se med postopkom lahko pojavijo dodatna vprašanja. Naše stranke so večinoma inovatorji, zato smo z njimi pogosto v stiku in skupaj prilagajamo ter spreminjamo izdelke z namenom, da bi ustvarili inovacije na najvišjem nivoju. Smo majhno podjetje, zato nas lahko kadarkoli pokličete ali nam pošljete e-sporočilo, na katerega vam bomo takoj odgovorili. Glede na predvideno zahtevnost in kompleksnost poteka razvoja s stranko, če je to potrebno, že takoj pripravimo sistem komunikacije prek sodobnih orodij, kot so Slack, Trello, Google docs in Dropbox.